Keukenrenovaties omgeving Weert

Het renoveren van uw keuken is niet iets waar u vaak mee bezig bent. Wanneer dit wel het geval is, wilt u uiteraard dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Voor keukenrenovaties in Weert en omgeving gaat u dan ook naar een ware specialist. Multicoat Seevens heeft jarenlange ervaring op het gebied van keukens renoveren. De keuken is een centrale en veelal belangrijke plek in uw huis. Het is daarom belangrijk dat alles goed functioneert, maar vooral ook dat de keuken naar uw smaak is. Multicoat Seevens kan u daar bij helpen. Wij renoveren namelijk al jaren keukens in Weert en omstreken. Wilt u bijvoorbeeld uw eiken houten keuken laten renoveren? Of heeft u een foliekeuken die volgens u wel aan vernieuwing toe is? Bij Multicoat Seevens is het allemaal mogelijk.

Eikenhouten keukens renoveren in de omgeving van Weert

Een eikenhouten keuken is erg mooi, mits deze goed wordt onderhouden uiteraard. Wanneer uw keuken aan vernieuwing toe is door ouderdom, of simpelweg omdat u toe bent aan een nieuw uiterlijk, dan kunt u deze laten spuiten of lakken. Zo geeft u een prima functionerende keuken nog een tweede leven. Wij van Multicoat Seevens bespreken samen met u uw wensen en zullen deze doorvertalen naar uw keuken. Ons werkgebied voor het renoveren van keukens beslaat niet alleen Weert maar ook de omliggende gebieden, zoals Nederweert, Cranendonck en Leudal. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, expertise en service.

Folie keukens renoveren renoveren in de omgeving van Weert

Ook kunnen wij u van dienst zijn voor de renovatie van folie keukens. De werkzaamheden voor het renoveren van een folie keuken zijn anders dan bij de renovatie van een eikenhouten keuken. Met de kennis en ervaring die wij met ons meebrengen bent u verzekerd van de juitse aanpak en behandeling voor uw keuken. Vindt u dat uw folie keuken toe is aan een renovatie of laat de folie los? Neem gerust contact op met Multicoat Seevens en wij zorgen ervoor dat uw keuken er weer jaren tegen kan.

Contactgegevens
  • Multicoat Seevens
  • Walestraat 43
  • 6039 DX Stramproy
  • Gemeente Weert, Limburg
  •  
  • Tel. +31 (0)6-55381559
  • Tel. +31 (0)6-13844101
  • info@multicoatseevens.nl
  •  
Onze Diensten Jachten schilderen Schade herstellen Coating Huizen schilderen Keukens renoveren Spuiten Detacheren