Laat uw boot schilderen bij Multicoat Seevens

Bent u de eigenaar van een jacht of boot? Dan wilt u natuurlijk dat deze tiptop in orde is. Na enkele jaren gebruik te hebben gemaakt van uw jacht, is het mogelijk dat de lak van uw boot begint na te laten. Ook de kleur van uw boot kan vervaagd zijn door zon, wind en water. Multicoat Seevens is de specialist die ervoor kan zorgen dat uw boot weer een frisse kleur krijgt en er weer als nieuw uitziet. Uw boot laten schilderen kan dan een oplossing zijn om deze oneffenheden te laten wegwerken. Jachten en boten schilderen is één van de specialiteiten van Multicoat Seevens. Met jarenlang ervaring in dit vak kunt u er zeker van zijn dat uw boot bij ons in goede handen is. Naast het schilderen van uw boot, kunt u bij ons ook terecht voor een totaal onderhoud. Hierbij worden andere kleine gebreken en oneffenheden bijgewerkt.

Boten schilderen is vakmanschap

Een boot is een luxe en prijzig bezit en het is dan ook van groot belang om goed zorg te dragen voor het onderhoud. Om optimaal te kunnen genieten van korte en lange boottochten is het belangrijk dat uw boot perfect in orde is.  Om roest te voorkomen is het schilderen van uw boot een ‘must’. Daarbij geeft u uw vaartuig niet alleen een nieuwe ‘look’, maar zorgt u ervoor dat uw jacht voor de komende jaren weer voorzien is van een robuuste verflaag..

Het is vanzelfsprekend dat u uw boot alleen in handen geeft van professionals op het gebied van jacht- en boot-onderhoud. Bij Multicoat Seevens zit u goed, want wij hebben jarenlang ervaring en bezitten over gedegen kennis op het gebied van het schilderen en lakken van uw boot. Multicoat Seevens beschikt over vakbekwaam personeel dat u graag van dienst is. Wij staan voor u klaar om uw boot te schilderen en te voorzien van een professionele onderhoudsbeurt. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw jacht of boot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens
Onze Diensten Huizen schilderen Schade herstellen Coating