Laat uw boot spuiten bij Multicoat Seevens

Een jacht of boot is een geschikt vaartuig om helemaal te ontspannen en te genieten van alle rust op het water. Bent u in het bezit van een jacht of boot? Dan is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat verrichten om de veiligheid te garanderen. Het is namelijk niet de bedoeling dat het schip gaat roesten. De professionals van Multicoat Seevens staan voor u klaar met gedegen materiaal en kennis, zodat we uw boot kunnen spuiten en daardoor weer kunnen voorzien van een waterbestendige verflaag. Boten spuiten vraagt veel kennis en ervaring. Hierover beschikt Multicoat Seevens, dus u kunt er op vertrouwen dat we uw jacht of boot spuiten op een vakkundige manier. Uw boot is dus beslist in goede handen bij Multicoat Seevens.

Boten spuiten is onze specialiteit

U heeft net een jacht op gekocht voor een leuke prijs, maar u heeft er wel nog wat werk mee voordat u er een tochtje mee kan maken. Kom dan gerust eens langs bij Multicoat Seevens voor een onderhoudsbeurt. Wij bestuderen uw boot grondig en geven u dan advies over de onderhoudswerkzaamheden die zullen moeten worden uitgevoerd. Bij het opknappen van zo een jacht komt heel wat kijken. De boot spuiten zal een onderdeel zijn van het onderhoud. Laat het onderhoud van uw boot uitvoeren door specialisten met jarenlange ervaring. Multicoat Seevens is het bedrijf waar u terecht kunt voor het laten spuiten van boten. Wilt u meer informatie ontvangen hierover? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Jacht laten spuiten

Als eigenaar van een jacht heeft u uw eigen wensen en behoeften over de eigenschappen en kleuren van uw jacht. Op het moment dat u tijd doorbrengt op uw jacht moet dit voor ontspanning zorgen. Ieder vaartuig is anders en verdient een unieke behandeling.

Wij werken met producten die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor ieder oppervlak hebben wij aparte behandelingsmethoden en materialen. Voor alle ondergronden bieden wij een oplossing. Ook wanneer wij zelf niet voor een oplossing kunnen zorgen,  dan spreken wij onze relaties aan en schakelen we ons netwerk van experts in zodat wij u een oplossing kunnen bieden!

Spuiters detacheren

Onze spuiters kunnen uw jacht ter plekke precies op wens spuiten. Als bedrijf zijnde kunt u onze spuiters ook inhuren om werk te doen waarvoor u geen tijd heeft. Er is op dit moment een groot tekort aan professionele jacht- en machinespuiters. Met spuiters en schilders die over vele jaren ervaring beschikken kunnen wij in veel gevallen een oplossing bieden.

Er zijn altijd ervaren spuiters beschikbaar. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op

Contactgegevens
Onze Diensten Huizen schilderen Coating Schade herstellen