Bootonderhoud door Multicoat Seevens

Bootonderhoud is iets waar elke booteigenaar mee te maken krijgt. Er is een verschil tussen het bootonderhoud dat bij elke vaart plaatsvindt en de werkzaamheden die bijvoorbeeld eens per maand of eens per jaar plaatsvinden. De zaken die bij elke vaart gecontroleerd moeten worden kunt u gewoon zelf doen. De meeste maandelijkse klussen kunt u wellicht ook nog zelf, maar voor het grondige bootonderhoud kunt u het beste een professional inschakelen. Multicoat Seevens is wat dat betreft uw vakkundige partner.

Jaarlijks terugkerend onderhoud

Elk jaar dient u ervoor te zorgen dat uw vaartuig voldoende wordt onderhouden zodat u veilig het water op kunt. De motor wordt elk jaar aan een grondige onderhoudsbeurt onderworpen, en ook de overige uitrusting zoals het anker en de mogelijk aanwezige bijboot worden uitvoerig gecheckt. De romp en het dek dienen ook jaarlijks gecontroleerd te worden op beschadigingen en roestvorming. Multicoat Seevens staat graag tot uw dienst bij de uitvoering van dit bootonderhoud. We verwijderen de aanslag op de romp, zorgen ervoor dat het bestaande verfwerk wordt geschuurd en het lakwerk wordt bijgewerkt of opnieuw aangebracht. Door dit boot onderhoud kunt u weer jarenlang genieten van uw boot of jacht.

Boot onderhoud van hoge kwaliteit

Een jacht is een prijzig vaartuig en het is dus van groot belang dat u het boot onderhoud door een professionele firma laat uitvoeren. Multicoat Seevens is al vele jaren actief in boot onderhoud van diverse boten en jachten, in alle soorten en maten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw boot bij ons in goede handen is.

Wilt u gebruik maken van de boot onderhoud service van Multicoat Seevens? Neemt u dan contact op via het contactformulier.

Contactgegevens
Onze Diensten Coating Schade herstellen Huizen schilderen