Coating en straling van uw jacht

Multicoat Seevens is de ideale partner voor jachtbouwers, machinefabrieken en transportbedrijven als het gaat om coating, oppervlaktebehandeling en osmosebehandeling. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde expertise weet Multicoat Seevens van aanpakken. Of het nu gaat om een deklaag of andere coating van uw jacht, een machine, chassis of andere materialen, wij gaan samen met u op zoek naar een gepaste oplossing.

Oppervlaktebehandeling

De grootste vijanden van elke staalconstructie zijn natuurlijk water, zuurstof en chemicaliën. Wanneer deze in aanraking komen met staal slaat de corrosie toe. Als dit gebeurt ontstaan er meestal schades die bescherming of herstel noodzakelijk maken. Door de oppervlaktebehandeling van Multicoat Seevens zal de levensduur van de staalconstructie worden verlengd en maakt de corrosie geen enkele kans meer.

Offerte

Onze offertes worden op maat verzorgd. Daarom is het van belang dat wij gedetailleerde gegevens van uw schip, machine of woning ontvangen. Wij verzoeken u het contactformulier volledig in te vullen en indien mogelijk foto's van uw schip, machine of woning bij te voegen. Indien nodig of gewenst, maken wij graag een afspraak om ter plekke te komen kijken. Tevens kunt u bij Multicoat Seevens terecht voor al uw overige bootonderhoud.

Ga naar onze contactpagina om een offerte aan te vragen

Contactgegevens
Onze Diensten Schade herstellen Huizen schilderen Coating