Goedkoop huis schilderen

Uw huis schilderen is een behoorlijke investering. Toch is het belangrijk om uw huis regelmatig te laten schilderen. Het hout en stucwerk wordt namelijk onderworpen aan slijtage door onder andere weer en wind. Nieuw schilderwerk kan deze materialen beschermen. Behalve dat goed geschilderde oppervlakken langer meegaan is het schilderen van uw huis natuurlijk ook goed voor de uitstraling van uw woning. Multicoat Seevens verzorgt zowel binnen als buitenschilderwerk en werkt alleen met ervaren schilders.

Voordelen huis laten schilderen

Behalve de hierboven genoemde voordelen, heeft het laten schilderen van uw huis nog enkele belangrijke voordelen die de investering meer dan de moeite waard maken. Uw huis laten schilderen zorgt onder anderen voor:

  • Minder onderhoud: uw huis schilderen is onderhoud, maar zorgt ook voor minder ander onderhoud. Goed geschilderde onderdelen gaan langer mee, dit geldt bijvoorbeeld ook voor houten kozijnen, de betimmering van de dakgoot of vloeren, muren en trappen.
  • Meer woonplezier: omdat uw woning in een nieuw jasje is gestoken ervaart u meer woonplezier. Multicoat Seevens schildert uw huis naar uw wensen, zodat u weer lekker kunt genieten van uw huis.
  • Waardestijging van uw woning: goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een waardestijging van uw woning. Ook wanneer uw huis bijvoorbeeld te koop staat is het aan te raden om het schilderwerk in een goede conditie te hebben en te houden. Multicoat Seevens helpt u hier graag mee door uw huis binnen en buiten te schilderen.

Zowel binnen als buiten schilderwerk

Omdat Multicoat Seevens aan al uw schilderwensen wilt voldoen, schilderen wij zowel binnen als buiten. Wilt u de buitenkant van uw woning laten schilderen? Wij komen langs voor een inspectie, stellen een vrijblijvende offerte voor u op en zorgen ervoor dat de muren, deuren, ramen en kozijnen weer een mooie verflaag krijgen. Wilt u ons inschakelen voor het schilderwerk binnen? Wij schilderen uw plafond, deuren, kozijnen, muren en al het houtwerk. Geef ons uw wensen aan en wij zorgen dat het geschilderd wordt!

Contactgegevens
Onze Diensten Coating Schade herstellen Huizen schilderen