Voorzie uw boot van jachtlak

Bent u in het bezit van een jacht of boot en verdient deze een opknapbeurt? Dan bent u bij Multicoat Seevens aan het juiste adres. Het aanschaffen van een jacht of boot is duur, het is dan ook van groot belang om dit kostbare bezit goed te onderhouden. Na enkele jaren gebruik kan er slijtage en verwering optreden, wat vooral zichtbaar is aan het lakwerk. Daarom adviseert Multicoat Seevens u het lakwerk van uw jacht of boot elke twee jaar te inspecteren. Indien wenselijk of gewoonweg nodig, kunt u uw jacht of boot laten behandelen met jachtlak waardoor  deze er weer als nieuw uit ziet. Multicoat Seevens is namelijk gespecialiseerd in schilder- en spuitwerk voor  jachten en boten, zowel renovatie- of reparatie-boten, als geheel nieuwe jacht- of bootcasco’s. Nadat Multicoat Seevens uw jacht onder handen heeft genomen, ziet uw jacht er weer fris uit waardoor deze een mooie verschijning op het water is voor de komende jaren. Wij adviseren u een jachtlak die aansluit op uw wensen maar ook past bij uw jacht of boot. De lakken waar wij mee werken dekken ontzettend goed en zijn  verkrijgbaar in diverse  kleuren.

Totale verzorging door Multicoat Seevens

Naast het aanbrengen van een nieuwe laag lak, bieden wij nog diverse andere mogelijkheden om uw boot op te knappen. Denk maar eens aan het opknappen van het dek van uw jacht, het aanbrengen van een antislip systeem op het dek of het polijsten van de railing. Wij geven uw vaartuig een geheel nieuwe ‘look’ en tegelijkertijd een gedegen bescherming tegen weer en wind. Multicoat Seevens zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de rustgevende vaartochten met uw jacht of boot.

Een opknapbeurt met jacht lak is natuurlijk veel goedkoper dan de aankoop van een nieuwe boot, dus wacht niet te lang en zie het belang van grondig onderhoud van uw kostbare bezit.  Neem contact op met Multicoat Seevens voor een complete onderhouds- of opknapbeurt. Ook voor kleine lakwerkzaamheden staan wij graag voor uw klaar.

Contactgegevens
Onze Diensten Coating Huizen schilderen Schade herstellen