Keukenrenovatie regio Limburg

Bent u toe aan iets nieuws met betrekking tot uw keuken? Voor een vakkundige keukenrenovatie in en rondom Limburg bent u bij Multicoat Seevens aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in keukenrenovaties. Het aanschaffen van een nieuwe keuken kost in de meeste gevallen veel geld. Als keukenrenovatiebedrijf zijn wij ons hier van bewust. Wij helpen u graag een handje en zijn in staat om uw keuken, binnen korte tijd, er weer als nieuw uit te laten zien. Door middel van keukenrenovatie bespaart u veel geld en lijkt het net of u een nieuwe keuken heeft, met een geheel nieuwe uitstraling.

Keukenrenovaties omgeving Weert

Het renoveren van uw keuken is niet iets waar u vaak mee bezig bent. Wanneer dit wel het geval is, wilt u uiteraard dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Voor keukenrenovaties in Weert en omgeving gaat u dan ook naar een ware specialist. Multicoat Seevens heeft jarenlange ervaring op het gebied van keukens renoveren. De keuken is veelal een centrale belangrijke plek in uw huis. Het is daarom belangrijk dat alles goed functioneert en dat de keuken naar uw smaak is. Multicoat Seevens kan u daar bij helpen. Wij renoveren namelijk al jaren keukens in Weert en omstreken. Wilt u bijvoorbeeld uw eiken houten keuken laten renoveren? Of heeft u een foliekeuken die volgens u wel aan vernieuwing toe is? Bij Multicoat Seevens is het allemaal mogelijk.

Het renoveren van keukens doen wij als volgt

  • Eventueel de loslatende folie verwijderen.
  • Uw keuken een nieuwe kleur geven.
  • Keukenkasten herstellen.
  • Ladekasten herstellen.
  • Het resultaat? Een geheel nieuwe uitstraling voor uw keuken.

Graag bespreken wij met u uw wensen voor uw keuken. Vervolgens zetten wij uw wensen op een rij om tot den juiste kleurkeuze van uw vernieuwde keuken te komen. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met  de renovatie van uw keuken en verwijderen eventueel de loslatende folie van de keukenkastjes.

Onderhoud van uw keuken in Limburg

Onderhoud aan uw keuken is belangrijk om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Wanneer u dit niet of te weinig doet, zal uw keuken verouderen en zijn mooie uitstraling verliezen. Een goed onderhouden keuken, heeft u zelf in de hand:

  • poets de keuken
  • olie de scharnieren
  • afzuigkap regelmatig poetsen
  • filter afzuigkap vervangen.

Dit zijn kleine dingen waar u zelf op kunt letten. U wilt toch ook dat uw keuken een toevoeging is aan uw huis!

Keuken renoveren

Laat de folie van uw keukendeurtjes los, zijn de lades beschadigd of heeft u behoefte aan een andere uitstraling dan staan wij graag voor u klaar. Indien gewenst halen wij de losgelaten folie van de deurtjes en spuiten vervolgens de keuken in een door u aangegeven kleur en glansgradatie. Keukenrenovatie Seevens heeft al veel keukens met succes gerenoveerd.

Werkgebied Seevens Keukenrenovatie

Zuid Nederland -Noord Brabant – Limburg – Weert – Roermond – Sittard – Eindhoven – Maaseik -
Budel – Nederweert – Panningen – Helmond – Valkenswaard – Echt – Bree – Someren - Asten

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eikenhouten keukens renoveren in de omgeving van Weert, Limburg

Een eikenhouten keuken is erg mooi, mits deze goed wordt onderhouden uiteraard. Wanneer uw keuken aan vernieuwing toe is door ouderdom, of simpelweg omdat u toe bent aan een nieuw uiterlijk, dan kunt u deze laten spuiten of lakken. Zo geeft u een prima functionerende keuken nog een tweede leven. Wij van Multicoat Seevens bespreken samen met u uw wensen en zullen deze doorvertalen naar uw keuken. Ons werkgebied voor het renoveren van keukens beslaat niet alleen Weert maar ook de omliggende gebieden, zoals Nederweert, Cranendonck en Leudal. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, expertise en service.

Folie keukens renoveren renoveren in de omgeving van Weert, Limburg

Ook kunnen wij u van dienst zijn voor de renovatie van folie keukens. De werkzaamheden voor het renoveren van een folie keuken zijn anders dan bij de renovatie van een eikenhouten keuken. Met de kennis en ervaring die wij met ons meebrengen bent u verzekerd van de juitse aanpak en behandeling voor uw keuken. Vindt u dat uw folie keuken toe is aan een renovatie of laat de folie los? Neem gerust contact op met Multicoat Seevens en wij zorgen ervoor dat uw keuken er weer jaren tegen kan.

Contactgegevens
Onze Diensten Coating Schade herstellen Huizen schilderen