Spuit- en schilderwerk van Multicoat Seevens

Het is natuurlijk belangrijk dat uw jacht, woning of ander kostbaar bezit beschermd is tegen het weer en wind. Maar naast de belangrijke bescherming is het ook fijn als uw boot, huis of keuken er ook goed uitziet. U bent bij MulticoatSeevens in Weert aan het juiste adres als u opzoek bent naar een vakbekwame en professionele organisatie die gespecialiseerd is in schilderwerk, lakwerkzaamheden, coatings, schadeherstel, spuitwerk van jachten, spuitpersoneel en oppervlaktebehandeling alsook het schilderen van huizen en panden, zowel binnen als buiten en het renoveren van keukens.

Multicoat Seevens: schilderwerk op maat

Multicoat Seevens beschikt over een geschikte locatie voor het spuit- of lakwerk naar wens en geeft advies in alle richtingen. Twijfelt u over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee! Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Multicoat Seevens garandeert u de beste kwaliteit voor coating, schilderwerk en schadeherstel!

Neem eens een kijkje op onze foto pagina en zie het werk wat wij verrichten met eigen ogen. Bent u geïnteresseerd dan kunt u ons bereiken op 06-55381559 of 06-13844101. Of neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens
Onze Diensten Huizen schilderen Coating Schade herstellen