Bootonderhoud polyester boot

Bent u in het bezit van een polyester boot, en bent u benieuwd hoe u het polyester boot onderhoud dient uit te voeren? Wij vertellen u er graag meer over. MultiCoat Seevens is namelijk een professional wanneer het aankomt op boot schilderen. Behalve voor inpolformatie kunt u hier ook terecht voor het daadwerkelijke onderhoud. Wij kunnen uw polyester boot schilderen tegen een scherp tarief zodat u weer veilig het water op kunt met uw vaartuig.

Polyester boot correct onderhouden

Een gedeelte van het polyester boot onderhoud bestaat uit het schoonmaken van de boot. De gelcoat wordt na een tijd namelijk dof en kan gaan verweren. Door met een zeer fijn schuurpapier de krassen op te schuren en deze zodoende te polijsten, zorgt MultiCoat Seevens ervoor dat kleine beschadigingen worden weggehaald. Vervolgens schilderen we de polyester boot met primer, die uw boot beschermt tegen invloeden van buitenaf. Eventuele kleine beschadigingen worden weggewerkt met een laag plamuur, waarna we uw polyester boot schilderen met een twee componenten verf. Uw polyester boot is zo weer voorzien van een glanzende laklaag.

Een schitterende uitstraling

Uw polyester boot laten schilderen vanwege het onderhoud? Dat is natuurlijk een goede reden, maar daarbij is een pas geschilderd vaartuig natuurlijk ook mooier om te zien. Welke keuze zou u maken, wanneer u kunt kiezen tussen een verweerde en verroeste boot of een schitterend geschilderde boot? MultiCoat Seevens zorgt ervoor dat uw boot of jacht een ware verschijning op het water is.

Dankzij onze kennis over en ervaring met de juiste primers en lakken kunnen wij uw polyester boot schilderen zoals dat hoort. Neem contact op en informeer naar onze scherpe prijzen.

Contactgegevens
Onze Diensten Schade herstellen Coating Huizen schilderen