Wat kan een bootschilder?

Bent u de trotse eigenaar van een jacht en kan uw boot wel een likje verf gebruiken? Misschien heeft u maar een klein bootje, of misschien heeft u een jacht waar je u tegen zegt. U kunt bij Multicoat Seevens terecht voor al uw wensen op het gebied van boot schilderen. We beschikken over een aantal zeer professionele boot schilders die barsten van de ervaring en overlopen van enthousiasme.

Jacht schilderen van zowel binnen als buiten

Een boot schilderen hoeft niet alleen aan de buitenkant. Ook de binnenkant van uw boot of jacht kan compleet voorzien worden van professionele schilderwerken. Het schilderen van boten bieden wij zowel particulieren als bedrijven aan. Diensten die wij, naast het schilderen van jachten en boten, aanbieden zijn onder ander diensten zoals het wassen, polijsten en waxen van romp en dek. Ook kunnen wij de kajuit en het interieur reinigen. Multicoat Seevens is ook in te schakelen voor allerlei werkzaamheden op aanvraag.

Naast het spuitwerk en het schilderen van jachten en boten in onze eigen spuitcabine, kunnen deze werkzaamheden ook uitgevoerd worden op locatie. We beschikken over voldoende bootschilders en spuitpersoneel om aan al uw wensen te voldoen. Voor vragen of meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens
Onze Diensten Coating Schade herstellen Huizen schilderen