Yachtpainting door MultiCoat Seevens

Is uw yacht niet mooi meer of dient deze opnieuw geschilderd te worden, dan kan onze yachtpainting service interessant voor u zijn. Wij kunnen uw yacht geheel naar uw wens schilderen, lakken of spuiten. Laat u uw yacht door ons renoveren of onderhouden, dan zal uw yacht weer zo goed als nieuw zijn. Uw wensen met betrekking tot hoe u uw yacht geschilderd wilt hebben worden tot in detail met u besproken en wordt overeengekomen waar de yachtpainting plaats zal vinden. De yacht painting kan bij u op locatie gebeuren of op onze eigen locatie. Wij hebben een aantal specialisten in ons team die jarenlang ervaring hebben om uw kostbare bezit de behandeling te geven die het verdient. Ook voor herstel aan uw yacht kunt u bij ons terecht. Wij renoveren uw gehele yacht van top tot teen en van binnen en buiten.

Antifouling

Wij verzorgen uw yacht ook door antifouling aan te brengen. Dit is een verf voor het onderwaterschip. Deze verf beschermt uw yacht tegen het aangroeien van ongedierte op het deel van uw yacht onder water. Dit helpt tegen overmatig brandstofverbruik en snelheid verlies. Ons advies; voorzie uw yacht regelmatig van een nieuwe antifouling laag.

Osmosebehandeling

Ook voor een osmosebehandeling kunt u bij ons terecht. Er wordt gezorgd dat uw polyester boeg van uw yacht niet aangetast wordt. Als uw polyester boeg aangetast wordt zullen er blaasjes vormen. Dit zorgt ervoor dat er schade ontstaat aan uw laminaat. Daarom is een osmose behandeling zeer belangrijk!

Contactgegevens
Onze Diensten Huizen schilderen Schade herstellen Coating