Coating en straling van uw jacht

Multicoat Seevens is de ideale partner voor jachtbouwers, machinefabrieken en transportbedrijven als het gaat om coating, oppervlaktebehandeling en osmosebehandeling. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde expertise weet Multicoat Seevens van aanpakken. Of het nu gaat om een deklaag of andere coating van uw jacht, een machine, chassis of andere materialen, wij gaan samen met u op zoek naar een gepaste oplossing.

Oppervlaktebehandeling

De grootste vijanden van elke staalconstructie zijn natuurlijk water, zuurstof en chemicaliën. Wanneer deze in aanraking komen met staal slaat de corrosie toe. Als dit gebeurt ontstaan er meestal schades die bescherming of herstel noodzakelijk maken. Door de oppervlaktebehandeling van Multicoat Seevens zal de levensduur van de staalconstructie worden verlengd en maakt de corrosie geen enkele kans meer.

Osmose behandeling

Dat osmose een serieuze bedreiging vormt voor polyester jachten is algemeen bekend. Om te voorkomen dat u hiermee te maken krijgt kunnen wij uw jacht testen en waar nodig met de meest effectieve methodes behandelen. Onze osmose behandeling rekent af met de blaar-vorming en delaminering van de gel-coat van uw polyester schip. Door onze zorgvuldige aanpak krijgt uw jacht een eigen karakter en kan het zich onderscheiden van de rest. Indien er nog andere wensen zijn waar wij geen diensten voor bieden, schakelen wij graag ons netwerk van specialisten in. Tevens kunt u bij Multicoat Seevens terecht voor al uw overige bootonderhoud.

Offerte

Onze offertes worden op maat verzorgd. Daarom is het van belang dat wij gedetailleerde gegevens van uw schip, machine of woning ontvangen. Wij verzoeken u het contactformulier volledig in te vullen en indien mogelijk foto's van uw schip, machine of woning bij te voegen. Indien nodig of gewenst, maken wij graag een afspraak om ter plekke te komen kijken.

Ga naar onze contactpagina om een offerte aan te vragen

Contactgegevens
  • Multicoat Seevens
  • Walestraat 43
  • 6039 DX Stramproy
  • Gemeente Weert, Limburg
  •  
  • Tel. +31 (0)6-55381559
  • Tel. +31 (0)6-13844101
  • info@multicoatseevens.nl
  •  
Onze Diensten Spuiten Keukens renoveren Huizen schilderen Jachten schilderen Schade herstellen Coating Detacheren