Huizen schilderen

Multicoat Seevens: ook uw adres voor al uw onderhoud, buiten- en binnenschilderwerk. Multicoat Seevens levert perfect schilderwerk dat kwalitatief van zeer hoog niveau is door de eersteklas schilder materialen waar we gebruik van maken en de jarenlange ervaring die wij meebrengen.

Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Daarom zullen wij uw wensen vooraf inventariseren zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan over werkzaamheden en budget. Beheersing van de kosten en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel.

Binnen schilderwerk

Het schilderwerk binnenshuis bepaalt voor een groot deel de sfeer dat een huis uitstraalt. Daarnaast is een goede verf belangrijk als bescherming van al het houtwerk in uw huis. Multicoat Seevens verzorgt voor u het schilderwerk van al uw kozijnen, deuren, muren, plafonds, enz. gebruik makend van alle materialen die binnen toegepast kunnen worden. Deze verfmaterialen kunnen variëren van zeer exclusieve verfraaiingen tot eenvoudige muurverf. Omdat wij alleen kwaliteitsmaterialen gebruiken zult u ook bij intensief gebruik vele jaren kunnen profiteren van mooi schilderwerk.

Buiten schilderwerk

Voor het onderhoud van uw woning is goed buitenschilderwerk van groot belang. Multicoat Seevens beschikt over vakbekwame schilders met vele jaren ervaring om uw buitenschilderwerk perfect te verzorgen. Wij maken samen met u een zorgvuldige inventarisatie van de huidige onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand van deze inventarisatie en uw wensen maken wij een plan voor uw buiten schilderwerk. Wij schilderen deuren, ramen, kozijnen en houten gevel elementen. Maar ook wanneer u uw gehele woning van een andere kleur wilt voorzien, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan nu contact met ons op via ons contact formulier of bel ons op nummer 06-55381559 of 06-13844101.

Contactgegevens
Onze Diensten Schade herstellen Huizen schilderen Coating