Jachtschilder

Bent u de trotse eigenaar van een jacht? En is het tijd om uw jacht te schilderen? Multicoat Seevens zet jaren ervaring in om van iedere schilderklus een succes te maken. Niet alleen de buitenkant, waar het water na verloop van tijd tot de verflaag doordringt, maar ook het interieur van uw jacht kunt u door Multicoat Seevens laten lakken. Jachtschilder Multicoat Seevens uit Limburg is gespecialiseerd in schilderwerk en bootonderhoud.

Wij werken op locatie bij de jachthaven of het scheepswerf. Onze specialisatie is het schilderen van houten of polyester boten tot een lengte van wel 30 meter. Dit zorgt ervoor dat uw boot zowel van binnen als buiten netjes en verzorgd blijft. Als ons schilder- en lakwerk klaar is ziet uw jacht er weer als nieuw uit! Meerdere jachteigenaren hebben onze expertise al ervaren en hun jacht laten verven en lakken. Wij werken met hoogwaardige materialen voor de totaalverzorging van uw jacht en voorzien uw jacht niet alleen een nieuwe 'look' maar beschermen uw jacht ook tegen weer en wind.

Jachtschilder van A tot Z

Het hele proces is bij ons in goede handen. We beginnen bij het schuren en plamuren van uw boot en eindigen bij het gronden en aflakken. Wilt u enkel het onderwaterschip laten behandelen? Dan kan dat. Maar u kunt ook het interieur en complete buitenwerk door ons laten schilderen. Ook voor jaarlijks onderhoud aan uw boot kunt u bij ons terecht. U kunt uw boot zorgeloos uit handen geven aan Multicoat Seevens. Vele jaarlijks terugkerende klanten zijn onze motivatie om jaar na jaar ons werk met de uiterste zorg te blijven doen.

Altijd een jachtschilder beschikbaar

Bij Multicoat Seevens staat altijd wel een jachtschilder tot uw beschikking. Met een goed georganiseerd team weten wij zeker dat wij u van dienst kunnen zijn. Dit betekent voor u een zeer efficiënte service. Wij wijzen een ervaren jachtschilder aan uw project toe, zodat u uw jacht maar zo kort mogelijk hoeft te missen. Jacht-verhuizingen zijn echter ook te vermijden. Multicoat Seevens biedt u namelijk de unieke mogelijkheid om uw jacht op locatie, zelfs in het buitenland, te komen onderhouden.

De ervaren Jachtschilders van Seevens weten maar al te goed wat onderhoud betekent. Met de jarenlange ervaring in deze branche zijn wij uitgegroeid tot een begrip in het Zuiden van Nederland. Geen enkele klus is voor de ervaren jachtschilders van Seevens te veel. Natuurlijk weten wij dat het verplaatsen en vervoeren van uw jacht een hels karwei betreft en veel kosten met zich meebrengt. Hierop wordt adequaat gereageerd en daardoor zijn onze jachtschilders bereid en in staat om op locatie te werken. U hoeft uw jacht niet te vervoeren want wij komen naar u toe. Dit bespaart u kosten met betrekking tot transport en het resultaat is er niet minder om.

Werkzaamheden Jacht Schilder Multicoat Seevens

Wanneer u het onderhoud van uw boot overdraagt aan jacht schilder Multicoat Seevens, kunnen er verschillende werkzaamheden verricht worden. U kunt bij ons terecht voor:

  • jachtschilderwerken
  • polyester bootonderhoud
  • jachtlak behandelingen
  • schade aan uw boot of jacht herstellen
  • coating
  • spuitwerken

Wij verrichten ook ander schilderwerk (zoals in huizen en keukens).

Wilt u meer informatie over onze jacht schilderwerken in Limburg? Bekijk dan ons portfolio of neem direct contact op.

Contactgegevens
Onze Diensten Huizen schilderen Coating Schade herstellen